Мобільний оператор "Київстар" попередив деяких абонентів про необхідність замінити SIM-картку. Послуга надається безкоштовно у найближчому магазині компанії. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Фахівці "Київстару" звернулися до абонентів із пропозицією замінити старі SIM-картки, якщо вони досі цього не зробили. Послуга надається у фірмових магазинах компанії абсолютно безкоштовно.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Замінити стару SIM-карту необхідно, щоб перейти з 3G на 4G і насолоджуватися швидшим інтернетом, який дозволить комфортно переглядати контент, завантажувати великі файли або спілкуватися відео.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Щоб перейти з 3G на 4G, достатньо самостійно переналаштувати свій смартфон, якщо він підтримує цю технологію. Або замінити свою стару SIM-карту на 4G. Це можна зробити безкоштовно в наших магазинах", - йдеться у повідомленні оператора.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" хибною інформацією: через помилку послуга буде недоступною.

Також наш портал інформував, "Куди вітер повіє - то є, то ні": клієнтка "Київстару" скаржиться на поганий інтернет та зв'язок протягом кількох місяців.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, Vodafone запустив вигідну акцію для абонентів: хто і як може отримати в подарунок додатковий інтернет.