Зі зміною постачальника послуг з розподілу газу, у багатьох українців виникли труднощі з оплатою платіжок.

Реквізити змінилися, в особистому кабінеті нічого не має. Саме з такою проблемою зіткнулися користувачі послугами АТ "Львівгаз". 12 жовтня на офіційній сторінці підприємства з'явилося повідомлення, в якому йшлося, що відтепер сплачувати платіжки можна в особистому кабінеті користувача.

"Знаємо, що ви чекали й нарешті це трапилося!" написав

Платіжка за комуналку, скріншот
Платіжка за комуналку, скріншот

В особистому кабінеті можна завантажувати квитанції, переглядати історії розрахунків, платити онлайн та передавати показники лічильника.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Окрім цього можна безпечно оплатити й іншими безпечними способами:

1) завантажити платіжку з сайту та оплатити за реквізитами в ній,

2) заплатити за послуги можна на Укрпошті або касах банку. Для цього потрібно взяти з собою паперову платіжку (з потової скриньки) або електронну (з особистого кабінету).

3) Для оплати за послуги можна використати й мобільні додатки "ПриватБанку" та "Ощад". Щоб здійснити розрахунок необхідно обрати розділ комунальні послуги - ТОВ "Газорозподільні мережі".

Доставка газу, скріншот: YouTube
Доставка газу, скріншот: YouTube

Оплатити послуги з доставки газу потрібно до 20 числа поточного місяця. Для клієнтів Львівської філії не змінювався. Він починається з наступної комбінації цифр: 0900.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Люди голови ламають": як знайти нові реквізити на оплату доставки газу

Раніше портал Знай інформував, "Газмережі" терміново попередили українців перед опалювальним сезоном: це має зробити кожен

Також наш портал повідомляв, тарифи на доставку газу: скільки платитимуть українці у 2024 році