"ПриватБанк" користується довірою серед своїх клієнтів. Але трапляються ситуації, коли дії фінансової установи важко пояснити.

Банк проводить фінансовий моніторинг своїх користувачів. При підозрілій активності, банківські рахунки можуть блокуватися до надання підтверджувальних документів. Зазвичай такі ситуації вирішуються після звернення до банку. Але що робити, коли все законно, а картку заблокували?

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Таке питання турбувало й клієнта "ПриватБанку", який залишив відгук на сайті Мінфіну. За словами чоловіка його картку було заблоковано без всяких на те підстав. У нього була індивідуальна пластикова картка з дизайном. А натомість йому запропонували звичайну пластикову, а всі відповіді представників установи не задовольнили його обурення.

Після залишеного відгуку, "ПриватБанк" зв'язався з клієнтом та надав інформацію про цю ситуацію. За словами банку, запит чоловіка вже розглядається в установі та найближчим часом буде вирішений.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

За досить короткий період, клієнт, який залишив відгук, залишив коментар зі зворотнім повідомленням. Він подякував за допомогу та розповів, що фахівець вирішив все за одну хвилину.

Для цього він просто відповів на деякі питання і карта була розблокована, а разом з тим і вхід в мобільний додаток.

Відгук про ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Відгук про ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Відгук клієнта ПриватБанку. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Кого підтримує цей банк?": жінка стверджує, що Раййфайзен банк блокує картки пенсіонерів

Раніше портал Знай інформував, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам"

Також наш портал повідомляв, стало зручніше: у "Київстар" розповіли про новий спосіб оплати