Компанія мобільного оператора "Київстар" часто оголошує привабливі акції та зручні нововведення для своїх клієнтів.

Існує декілька способів оплати за щомісячний пакет послуг від оператора. Але з 8 жовтня цей список поповнився на ще один зручний метод. Про це повідомили на офіційній сторінці "Київстар" у Фейсбук.

Відтепер оплату за тарифний план можна проводити через POS термінал ПриватБанку. Скористатися цим способом можуть клієнти будь-якого українського банку.

Термінал, скріншот: Youtube
Термінал, скріншот: Youtube

При поповненні рахунку через термінал буде зніматися комісія, а сума додаткового зняття залежить від розміру платежу. Якщо платіж до 50 гривень, то комісія становитиме 1 гривню. А за поповнення на суму від 50 до 100 гривень, додатково треба буде сплатити 2 гривні.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Якщо ви виявили те, що функція недоступна, то обов'язково зверніться до продавця чи касира з відповідною проблемою. І тоді дану послугу можна буде під'єднати до термінала.

"І нехай у вас завжди буде можливість зателефонувати тим, кого любите! " Прокоментували в

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Даний спосіб оплати підійде для людей, які хочуть оплатити послуги швидко та без зайвої мороки. Адже це можна зробити при поході в магазин і без наявності готівки.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Робіть щось зі зв'язком, інтернетом...": клієнти Lifecell скаржаться на погану якість послуг

Раніше портал Знай інформував, плати по 250 грн і сиди без зв'язку: "Київстар" розгнівав абонентів черговим підвищенням тарифів

Також наш портал повідомляв, халява від "Київстар": абонентам безплатно збільшать кількість гігабайтів, кому пощастить