"Київстар" підвищив тарифи на зв'язок, чим спровокував невдоволення абонентів. Люди скаржаться, що послуги стали дорожчими, але їх якість стала набагато нижчою. Про це свідчать коментарі під однією із публікацій оператора у соціальній мережі facebook.

Клієнт "Київстар" заявив, що його тарифний план подорожчав на 100 гривень, а якість зв'язку зовсім не відповідає ціні, яку доводиться платити.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"Перш ніж піднімати ціну потрібно переконатися в якості послуги, що надається; а то мій тариф 4G подорожчав зі 150 до 250 грн, а мережа погіршилася", - поскаржився абонент.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Українець зазначив, що зв'язок настільки поганий, що його діти не можуть використовувати мобільний інтернет для онлайн-навчання. Їх довелося перевести на іншого оператора, і сам він замислюється над таким рішенням. За словами абонента, проблеми з покриттям ще можна зрозуміти, але регулярне підвищення тарифів вважає необґрунтованим.

"Я все розумію, вишки розбомблені, тому зв'язок погіршився, але навіщо піднімати ціну? При старій ціні питань взагалі б не було: війна і т.д. А так, на жаль, думаю і сам на Лайф переходити", - додав чоловік.

Скарга на "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar
Скарга на "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, оплата "лівої" послуги та її підключення без відома: обурений клієнт Київстару скаржиться на маніпуляцію оператора.

Також наш портал інформував, "Якщо ви й надалі обкрадатимете людей...": українці загрожують lifecell бойкотом через ціни та якість зв'язку.

Крім того, ми писали халява від "Київстар": абонентам безкоштовно збільшать кількість гігабайтів, кому пощастить.