Мобільний оператор "Київстар" порадував абонентів справжньою халявою - кількість гігабайтів інтернету буде автоматично подвоєна. Втім, пощастить не всім, а лише тим, хто виконає одну умову. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соцмережі facebook.

"Київстар" регулярно радує абонентів вигідними пропозиціями або запускає акції, в яких можна добре заощадити або отримати приємний приз. На цей раз клієнти зможуть отримати вдвічі більше гігабайт.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Мобільний оператор зазначає, що гігабайти будуть подвоєні автоматично, але щоб їх отримати абонентам все ж таки доведеться виконати деякі умови.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Для цього просто переходьте на тарифи лінійки "LOVE UA" в застосунку Мій Київстар до 31 грудня включно, а ми автоматично подвоїмо ваші гігабайти при сплаті за пакет послуг на 28 днів. Круто, хіба ні?", - порадували абонентів у компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, оплата "лівої" послуги та її підключення без відома: обурений клієнт Київстару скаржиться на маніпуляцію оператора.

Також наш портал інформував, "Якщо ви й надалі обкрадатимете людей...": українці загрожують lifecell бойкотом через ціни та якість зв'язку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гаманець навіть не знадобиться: у Новій пошті розповіли про корисну послугу та який бонус можна отримати за її використання.