Послугами Райффайзен банку користуються клієнти різної вікової категорії. На банківську карту цієї фінустанови надходять пенсії, зарплати та різні соціальні виплати.

Проте трапляються ситуації, коли користувачі Райффайзен банку не можуть отримати свої гроші. Причиною цього може бути блокування рахунку.

На сайті Мінфіну клієнтка банку залишила відгук з доволі негативним змістом. За словами жінки, картку чоловіка заблокували, після того, як на неї надійшла заробітна плата. Всі кошти надходили законно, ніяких боргів та арештів у чоловіка не було. Для того аби прояснити ситуацію чоловік дзвонив на гарячу лінію установи, але там нічим не допомогли. Після цього клієнт звернувся до відділення банку, щоб розблокувати рахунок. Там сказали відправити документи, які підтверджують законність надходження на електронну адресу, зазначену в смс. Після цього необхідно було тільки чекати, але як стверджує жінка і через певний час ніяких дій немає.

Райффайзен банк. Фото: скрін Ютуб
Райффайзен банк. Фото: скрін Ютуб
Райффайзен банк. Фото: скрін Ютуб

Відповідь банку

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Представники Райффайзен банку швидко відповіли на скаргу своїх клієнтів. За словами банку, картку могли заблокувати якщо документи підтвердження платежів були надані не вчасно, тому зараз потрібно лише чекати. Для швидшого вирішення проблеми, банк попросив надати ідентифікаційний номер клієнта або фінансовий номер телефону.

Відгук клієнта Райффайзен. Фото: скрін Мінфіну
Відгук клієнта Райффайзен. Фото: скрін Мінфіну
Відгук клієнтки Райффайзен банк. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Я не просив блокувати": українці з картками "Ощадбанку" дізнаються, що їх записали до шахраїв

Раніше портал Знай інформував, "Ощадбанк" порадував новою можливістю: можна отримати гроші, нічого не роблячи

Також наш портал повідомляв, "Кого підтримує цей банк?": жінка стверджує, що Раййфайзен банк блокує картки пенсіонерів