"Ощадбанк" порадував клієнтів новою можливістю. Власники карток зможуть отримувати пасивний дохід і для цього навіть не доведеться нічого робити. Деталі розкрили на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Українці, які отримують заробітну плату на картку Ощадбанку, зможуть отримувати підвищений відсоток на тимчасово вільні кошти. Така можливість з'явилася у клієнтів банку із 1 жовтня.

Банкомат "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Банкомат "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

"Усі держателі зарплатних карток від Ощаду з 1 жовтня зможуть отримувати підвищений відсоток за збереження коштів на Мобільних заощадженнях. Лише в моєму банку можна отримувати дохід 6% річних на тимчасово вільні кошти та мати можливість скористатись цими коштами без будь-яких обмежень, коли потрібно", - повідомили у банку.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У фінустанові наголосили, що грошовий бонус нараховуватиметься на рахунок щомісяця, а його розмір залежатиме від суми, яка зберігатиметься на "Мобільних заощадженнях".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці не натішаться поривом щедрості: "Ощадбанк" не братиме комісію з частини клієнтів.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" загнав карту українки в "мінус": нишком тягнув гроші за послугу, яку мав відключити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можна позбутися житла, незважаючи на погашену іпотеку: Ощадбанк "дарує" колекторам виплачені кредити клієнтів.