В Україні дещо "заспокоїлися" ціни на популярні м'ясні продукти. Наприклад, сало обійдеться трохи дешевше, ніж першого місяця осені. Як змінилися цінники, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Українцям стало трохи простіше дозволити собі деякі м'ясні продукти, оскільки у першій половині жовтня немає активного зростання цін.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Сало

Улюблений продукт українців став доступнішим, ніж у вересні. Середній цінник на домашнє сало знизився із 254,00 до 189,00 гривні за кілограм. Солоне сало також порадувало новою вартістю – замість 275,29 гривні доведеться заплатити 252,55 гривні за кілограм.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Яловичина

Цей популярний вид м'яса не порадував українців здешевленням, але принаймні не подорожчав на 7 жовтня. Так, гуляш у середньому обійдеться у 245,16 гривні за кілограм, а ребра – 160,48 гривні за кілограм.

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Бекон

Бекон "Ятрань Козацький" у середньому продається за 319,90 гривні за кілограм, як і у вересні. Водночас бекон "Укрпромпостач" подорожчав – з 392,35 до 395,63 гривні за кілограм.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін
Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, ціни не стоятимуть на місці: українців попередили про подорожчання картоплі, цибулі та тепличних овочів.

Також наш портал інформував, сезон у самому розпалі: скільки грошей доведеться викласти за гарбуз, баклажани та кабачки у супермаркеті.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, шматок у горло не полізе: українцям показали нові цінники на ковбасу, сир та оливки.