Українка стверджує, що з її карти "Ощада" лише за 1 хвилину вкрали десятки тисяч гривень. При цьому служба безпеки банку не діяла. Про це вона написала у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Клієнтка "Ощада" заявила, що за хвилину зловмисники зняли з карти десятки тисяч гривень. На гарячій лінії співробітники заявили, що ніяк не можуть вплинути і скасувати транзакцію не вийде.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"27.09.2023 у мене з картки Ощадбанку двома транзакціями зняли дуже велику суму грошей. Кожна транзакція перевищувала дозволену межу зняття коштів у кілька разів! Операції було здійснено за 1 хв", - поділилася українка.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Постраждала наголосила, що раніше навіть незначні операції вимагали підтвердження та проводилися досить тривалий час. Цього ж разу служба безпеки банку не діяла.

"На сайті банк пише, що транзакції здійснюються від 3 до 6 годин, іноді навіть 24 години, щоб запобігти шахрайству. А в даному випадку 1 хв... І ніхто не те що не зупинив транзакції, які перевищували суму ліміту в рази, навіть не подзвонили, як так? Що це за банк? Де його служба безпеки та чим вона займається?", - обурилася клієнтка.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, "Я не просив блокувати": українці з картками "Ощадбанку" дізнаються, що їх записали до шахраїв.

Також наш портал інформував, "Кого підтримує цей банк?": жінка стверджує, що Райфайзен банк блокує карти пенсіонерів.

Крім того, ми писали, українці не натішаться поривом щедрості: "Ощадбанк" не братиме комісію з частини клієнтів.