Послугами Yasno користується безліч людей різної вікової категорії. Тому онлайн сервісами користуються не всі споживачі.

В зв'язку з цим виникає чимало питань та неприємних ситуацій. На офіційній сторінці Yasno основну увагу концентрують на електронних сервісах компанії. Але є користувачі, яких хвилюють паперові платіжки.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Одна з користувачок послугами зазначила, що платіжки надходять 28 числа, а сплатити рахунок за електроенергію потрібно до 20. З цього виникає питання як можна заплатити, щоб не виникало боргів та все було вчасно.

"Можна не чекати паперовий рахунок, а сплатити через особистий кабінет"- відповіли в компанії.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Але жінку така відповідь обурила. Адже сама вона сплачує онлайн не чекаючи платіжок. Але є чимало знайомих, які не можуть зробити це через сервіси онлайн. І що робити в такому випадку вони просто не знають. Зрозуміло, що доставляють платіжки працівники "Укрпошти", але ж компанія має хоч якось регулювати період вручення.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

У відповідь на прохання та претензії, у компанії запевнили, що знайдуть найкраще рішення цієї ситуації та попросили указати, де сама сталася прикрість. Однак на саму жінку посипалася хвиля хейту через використання паперових платіжок.

"Не морочте голову. Ви в якому столітті живете? Заходите в кабінет та оплачуєте, а раз так переживаєте за оточуючих, то і платіть за них!" зазначив один з коментаторів

Запитання клієнтки Yasno. Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, YASNO нараховує борги власникам порожнього житла: споживання нульове, а платіжка "космічна"

Раніше портал Знай інформував, "Навіщо цей балаган?": у Yasno відповіли на головне питання щодо показників лічильників

Також наш портал повідомляв, "Навіщо їх вносять, якщо вони неправильні?": українців збили з пантелику через показники лічильника, що кажуть у YASNO