"Укрпошта" втратила посилку з одягом та іграшками для дітей-переселенців та компенсувала 200 гривень. Про це стало відомо зі скарги українки у коментарях на facebook-сторінці компанії.

Жінка зазначила, що ще на початку літа надсилалася гуманітарна допомога дітям, але вона так і не дійшла одержувачу. Вона передбачила, що речі були вкрадені.

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

"Укрпошта, коли чекати на посилку, яку відправили для дітей-переселенців з Херсона із взуттям, одягом та іграшками вагою 6 кг. Посилка була відправлена ​​ще 8 червня, чекаємо на вкрадену Укрпоштою посилку", - написала клієнтка.

Співробітники "Укрпошти" відповіли, що посилка не була вкрадена, а загубилася за форс-мажорних обставин. Також додали, що клієнтці було виплачено компенсацію у розмірі 205 гривень.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Інші користувачі мережі розкритикували поштового оператора за втрату такої важливої ​​посилки та смішну суму компенсації.

"Вам повернули копійки, а вкрали на тисячі! Тільки так і вміють. Цікаво, що це за форс-мажорні обставини? Щоби красти у дітей", - обурилися в коментарях.

Скарга на "Укрпошту". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta
Скарга на "Укрпошту". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta

Раніше портал Знай повідомляв, українці скаржаться, що "Укрпошта" сама втрачає посилки, але звинувачує клієнтів: "Не користуйтеся послугами цієї шараги".

Також наш портал інформував, "Відпочити від усіх проблем": клієнтка "Укрпошти" підказала, як отримати задоволення в черзі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нова пошта" втрачає посилки своїх клієнтів: як отримати відшкодування та не залишитися біля розбитого корита.