Для всіх наших читачів, які мають банківські картки, є дуже показовою історією від мешканки української столиці. Дівчині український банк "Sportbank" заблокував велику суму – 2600 грн. Справа в тому, що банк встановив "необмежений" термін перевірки грошей і тепер українка не може скористатися своїми коштами.

Про це стало відомо завдяки скріншотам діалогу українки та співробітників підтримки Sportbank, їх опублікував один із київських новинних Telegram-каналів.

Діалог зі "Sportbank", скріншот: Telegram
Діалог зі "Sportbank", скріншот: Telegram

"До нас звернулася передплатниця, у якої sportbank заблокував 2600 грн. на рахунку. Начебто її кошти потрапили під фінансовий моніторинг та кошти заблоковані до закінчення перевірки. Як сказали в банку, що регламенту термінів перевірки немає, і кошти можуть бути заблоковані скільки завгодно, навіть роки", - повідомляється у публікації.

Діалог зі "Sportbank", скріншот: Telegram
Діалог зі "Sportbank", скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також стало відомо, що українка тимчасово проживає у місті Київ, і вона має статус ВПО.

"Sportbank", скріншот: YouTube
"Sportbank", скріншот: YouTube

"Людина - переселенець і пояснила, що це були гроші на їжу, останні гроші, але банк вже 8 днів навіть не починав жодної перевірки. Напевно, 2600 грн банку потрібніше, ніж людині на хліб, тому робіть висновки. Спортбанк, вам не соромно?" , - Зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, "Треба було розкривати": у відділеннях "Укрпошти" почалося полювання на аксесуари до мобільників.

Раніше повідомлялося, "Київстар" підвищує тарифи з 1 жовтня: хто з абонентів платитиме більше і за що.

Також, українці обурені сервісом "Київстару" - зв'язок жахливий, а борги повертати не поспішають: "Позорище".