Мукачево та Ужгород потрапили до рейтингу найкращих українських міст, ба більше - потрапили до першої десятки.

Так, Ужгород посів 4 місце, Мукачево - 9. Рейтинг складали протягом року на основі голосування, яке влаштували у рамках проєкту “Місто України. Національний вибір – 2020”.

Свій голос віддали близкьо 2 мільйонів українців, а загалом до рейтингу потрапило 51 місто України. Найкращим містом визнали Кам'янець-Подільський. Тим часом Київ посів лише 26 місто у рейтингу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше у Невицькому замку, що на Закарпатті, вчені виявили вежу донжон. На днях тут закінчилися перші археологічні дослідження. Споруда чекала реставрації роками, оскільки виникали проблемі зі береженням охоронної зони пам`ятки.

Про відкриття першого археологічного дослідження замкового донжону розповіли в Охоронній археологічній службі Інституту археології НАН України.

Нагадаємо, єгипетська мумія птаха виявилася людським немовлям з вовчою пащею

Як повідомляв портал Знай.ua, єгипетська мумія розкрила вченим секрети стародавньої медицини

Також Знай.ua писав, мумія дитини розкрила археологам таємницю, яка зберігалася тисячоліття