На Закарпатті живе уродженець Індії. Про це розповіли в репортажі видання "Суспільне".

В Ужгороді вже кілька років живе уродженець Індії Харі Крішнан. Чоловік займається фотографією, відмінно говорить українською мовою і викладає в медичному університеті.

Фотографія для Харі це не просто робота, а захоплення якому він віддає всього себе. З камерою його познайомив дідусь. Спершу чоловік фотографував на вулиці, що дуже вплинуло на вироблення його унікального стилю. Завдяки цьому Харі ніколи не говорить людям на фото, як потрібно себе вести і це робить знімки більш живими і справжніми.

"Я починав з вуличних фото, взагалі-то у мене це вийшло тільки завдяки вуличним фото. Оскільки у вуличних фото ти вчишся документалістиці, однак ти не маєш контроль над людиною, у тебе немає контролю над світом, ти максимально налаштовуєш себе до сценарію, це дуже важливо. Тому я можу класно фотографувати портрети, тому що я не змушую людей робити всяке" - сказав Харі Крішнан.

Харі Крішнан, кадр з репортажу Суспільне: YouTube
Харі Крішнан, кадр з репортажу Суспільне: YouTube
Харі Крішнан, кадр з репортажу Суспільне: YouTube

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Харі дуже любить фотографувати, проте його основною професією є медицина, куди він пішов за настановою батьків. Спершу він навчався в Києві, а пізніше переїхав до Ужгорода, де закінчив університет і став викладати радіологію в цій установі.

Під час навчання Харі знайшов безліч друзів, які стали для нього як друга сім'я. Чоловік радж знаходиться в Україні і планує і далі вдосконалювати свої навички фотографа.

Нагадаємо, що бразилець Міка на велосипеді обкатав Хмельницький

Як повідомляв портал "Знай.uа", афроамериканець "Юра з Коломиї" поскаржився на цькування з боку українців

Також, "Знай.uа" писав, що американець назвав найсмачнішу страву української кухні, і це не борщ