До Нового року лишилося два тижні, і в Ужгороді відкрився новорічний ярмарок.

Будиночки "оживають" після обіду і ближче до вечора. Тут містяни можуть придбати пряники неймовірної краси, випити ароматного глінтвейну чи купити домашнього вина, пише Uzhgorod.net.ua.

До вина - сири й медова продукція. Солодкоїжки потрапляють у рай із вафлями та трдельніками з різноманітними начинками.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Любителі страв на мангалі знайдуть шашлички й овочі гриль. А ті, кому завжди холодно – тепленькі носочки і капці.

Конкуренція серед підприємців не надто висока, і ціни в цьому році не "кусаються".

"Люди раді ярмарку, нарешті хоч якась святкова атмосфера та різноманіття", – розповідає один із продавців різдвяного ярмарку на Петефі в Ужгороді.

Новорічно-різдвяний ярмарок триватиме до 8 січня.

Тим часом у центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань, концертів, парадів та іншого, в силу карантинних обмежень.

Нагадаємо, в Ужгороді на площі Театральній встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича. Господиня пані Марія подарувала її містянам, повідомили у пресслужбі Ужгородської міської ради.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького. Сім танцюючих фігурок на ковзанах ввечері красиво запалюються вогнями. Синій відблиск від інсталяції відбивається в замерзлому озері, створюючи блакитні доріжки, які світяться у темряві.