На Рівненщині мешкають дві сестри Дарія і Мирослава, що встили приворожити мережу неймовірно мелодійними голосами.

Надягнувши вишиванки та заплівши коси, дівчата записують ролики, в яких співають українських народних пісень. Свої відео сестрички викладають у популярній соціальній мережі TikTok.

Окрім виконання самобутнього народного фольклору, Мирослава з Дарією активно вивчають співи інших українських регіонів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Прикарпатті родина перетворила будинок на музей музичних інструментів. Повідомляється, що сім'я з села Печеніжин на Прикарпатті розмістили у своєму будинку близько ста музичних інструментів і зробили музей. Відвідувачам пропонують не тільки подивитися на інструменти, а й навчитися грати на них, адже сім'я Сметанюков грає практично на всіх експонатах.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Музей Микола Сметанюк з дружиною зробили ще в 2016 році. Чоловік каже, що зібрати колекцію музичних інструментів мріяв з дитинства. Він їх купує, обмінює або отримує в подарунок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український майстер вирушив до Книги рекордів на в'язаному велосипеді

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Тернопільщині можуть закрити музей героїв АТО

Також, "Знай.иа" писав, що Дніпровський умілець перетворив "Запорожець" на будинок на колесах