Новообраний голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков провів своє перше засідання, на якому порушив карантинні установки.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про засідання розповідає прес-служба Закарпатської ОДА.

Повідомляється, що в п'ятницю, 11 грудня, новий голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков провів своє перше засідання, на якому зустрівся з силовиками і обговорив питання захисту прав національних меншин в Україні.

За словами Полоскова, прояв будь-яких антиукраїнських дій на Закарпатті – неприпустимий. Він заявив, що всім жителям області необхідно бездоганно дотримуватися українського законодавства і будувати поважні взаємини з усіма народами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він також зазначив, що варто уникати виконання національних гімнів інших держав у владних установах, а візити іноземних чиновників повинні бути чітко регламентовані і відповідати чинному законодавству.

Анатолій Полосков / фото: Закарпатська ОДА
Анатолій Полосков / фото: Закарпатська ОДА

Після Анатолій Полосков зустрівся з представниками силових структур, де дозволив собі порушити карантинні установки. Справа в тому, що під час зустрічі чиновник опустив захисну маску, відкривши ніс. Відзначимо, що подібне носіння маски є неприпустимим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що коронавірус відправив ужгородських малюків на карантин.

Як повідомляв портал Знай.иа, колишній губернатор Закарпаття Геннадій Москаль назвав членів фракції "європейська солідарність" в облраді зрадниками.

Також Знай.иа писав, що Володимир Зеленський призначив нового голову Закарпатської ОДА.