На Закарпатті намагаютьсяч відшукати родичів пенсіонерки, яка частково втратила пам'ять.

Лікарі Рівненського центру соціально-психологічної допомоги звернулися у Тячівську міську раду з проханням допомогти опізнати місцеву мешканку. Жінка вказує своє прізвище як Угляй, Мак або Немеш - точно згадати вона не може. Ім'я - Людмила Юрііївна, рік народження - 1957.

"Якщо хтось із вaс впізнaв дaну жінку, зaтелефонуйте нa номер Гaрячої лінії Тячівської міської рaди: 098 745 25 27", - йдеться у повівдомленні.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Він вийшов на вулицю ближче до вечора в місті Енергодар і після цього його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці у Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.