На Закарпатті затримали особливо небезпечного злочинця. Про це розповіли в прес-службі поліції Закарпатської області.

Повідомляється, що 7 грудня у Виноградівському районі співробітники поліції затримали небезпечного злочинця, який звинувачується в декількох тяжких і особливо тяжких злочинах, а також 4 роки ховався від суду.

Читайте Знай в Google News!

За словами поліцейських 28-річного місцевого жителя звинувачують у скоєнні злочинів, серед яких викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства, розбій і грабіж, пов'язані з проникненням в житло громадян і залучення в злочинну діяльність неповнолітніх.

Затримання злочинця, фото: поліція Закарпатської області
Затримання злочинця, фото: поліція Закарпатської області
затримання злочинця, фото: поліція Закарпатської області

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Чоловіка затримали в приміщенні його товариша, який також раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Під час затримання у зловмисника виявили порошкоподібну субствнцію.

В даний момент 28-річний злочинець поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Незабаром він постане перед судом і відповість за скоєні злочини по всій строгості закону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чоловік отримав ніж під ребро на очах у дружини, вбивця зник у натовпі

Як повідомляв портал "Знай.uа", небезпечна банда тероризує пенсіонерів

Також, "Знай.uа" писав, що п'яний пасажир заблокував літак з " гнидою з Кадетства"