У вівторок ввечері, 8 грудня, підозрілий чоловік привернув увагу патрульного, що прямував на роботу.

Поліцейський помітив, що чоловік поводить себе якось дивно. За кілька секунд правоохоронець зрозумів, що перехожий тримає в руках два ножі та сокиру, та негайно викликав підмогу, аби не допустити найгіршого. Про це повідомляє пресслужба поліції Закарпатської області.

Поки екіпаж їхав, патрульний зав'язав з чоловіком розмову, аби відволікти його та хоч трохи врозумити. Як тільки підмога приїхала - допоміг затримати. Ужгородця відправили на огляд до медичних працівників.

Тим часом у Дніпрі виявили безвісти зниклого чоловіка з психічними відхиленнями, який напередодні втік з санаторію в Генічеську. Чоловік незрозуміло відповідав на питання"що він тут робить?"і хотів кудись піти, погрожуючи людям. У підсумку, його забрали у відділення поліції і викликали психіатричну бригаду.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раньше портал Знай.uа писал о том, что киевлянка замерла на балконе 12 этажа, готова сделать шаг: "У меня сын в аду, мне нужно в ад!» Киевлянка попыталась покончить с собой, однако ее спасли патрульные полицейские.

Также портал Знай.uа писал, что украинский рынок стал полем боя для спецназа и торговцев, в ход пошли дубинки: зрелище не для слабонервных. Спецслужбы прибыли конфисковать часть товара в рамках уголовного дела по уклонению от налогов.

Также портал Знай.uа писал, что в Харькове в страшном ДТП погибли полковник и дочь, пьяный убийца раскаялся: "Это молодость и глупость" Парень пьяным и без прав сел за руль Land Cruiser.