Більшість мешканців Закарпаття чесно декларує доходи, які отримує від спадщини, продажу майна та від інвестиційного прибутку.

Як повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Закарпатській області, у 2020 році 7 269 мешканців Закарпаття задекларували доходи, загальна сума яких складає понад 966 мільйонів гривень.

Так, про "багатомільйонні статки" декларації подали 59 мешканців Закарпаття, загальна сума яких склала 265,8 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Знай писав, що на Львівщині помер учасник АТО, який перед смертю дізнався про важкий діагноз. Після важкої хвороби на 59-му році життя відійшов у вічність воїн Федір Середич, капітан запасу. Чоловік брав участь у військових діях в Афганістані та на Сході України у складі 80-ї окремої десатно-штурмової бригади.

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі помер від коронавірусу ветеран антитерористичної операції на Донбасі, волонтер Тарас Береза. Навесні Тарас допомагав лікарям боротися з коронавірусом, а нещодавно сам заразився і вже лікарі рятували життя волонтера, але хвороба завдала занадто сильного удару по здоров'ю.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області помер військовий з батальйону "Айдар" Денис Яковенко. Співчуття з приводу смерті добровольця висловили в керівництві Дрогобицької міської ради. він воював на тимчасово окупованій території Донбасу. Перебував на службі в батальйоні «Айдар» і пройшов найгарячіші етапи війни на Донбасі.