У четвер, 19 листопада, на Закарпатті бійці 128-ї гірсько-штурмової бригади провели панихиду за своїм командиром, який торік загинув в зоні ООС.

Євген Коростельов помер 19 листопада 2019 року в лікарні від травм, отриманих від підриву ворожої міни в зоні проведення ООС на Донбассі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прессслужба 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"У військовій частині була проведена спільна поминальна панахида по колишньому командиру 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковнику Коростельову Євгену, який загинув 19 листопада 2019 року в районі проведення ООС", – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, Знай писав, що на Львівщині помер учасник АТО, який перед смертю дізнався про важкий діагноз. Після важкої хвороби на 59-му році життя відійшов у вічність воїн Федір Середич, капітан запасу. Чоловік брав участь у військових діях в Афганістані та на Сході України у складі 80-ї окремої десатно-штурмової бригади.

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі помер від коронавірусу ветеран антитерористичної операції на Донбасі, волонтер Тарас Береза. Навесні Тарас допомагав лікарям боротися з коронавірусом, а нещодавно сам заразився і вже лікарі рятували життя волонтера, але хвороба завдала занадто сильного удару по здоров'ю.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області помер військовий з батальйону "Айдар" Денис Яковенко. Співчуття з приводу смерті добровольця висловили в керівництві Дрогобицької міської ради. він воював на тимчасово окупованій території Донбасу. Перебував на службі в батальйоні «Айдар» і пройшов найгарячіші етапи війни на Донбасі.