Неподалік від села Сасово, на Виноградівщині (Закарпатська область) на березі річки Тиса знайшли скелет, що належав людині.

Як повідомила прессслужба Головного управління Національної поліції Закарпаття, людські рештки відправили до експертів у прозектуру. Фахівці встановлять час смерті та причину.

Наразі співробітники правоохоронних органів встановлюють особистість загиблої людини.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Тернопільській області чоловіка вдарили ножем в живіт і втекли. Про подробиці події розповідає директор Центру екстреної-медичної допомоги Тернопільщини Михайло Джус в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Повідомляється, що інцидент стався близько 22: 00 у четвер, 29 жовтня, на вулиці Волинській, що в Тернополі. На вулиці невідомий чоловік поранив 34-річного городянина ножем в живіт і зник з місця події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 29 жовтня фельдшери швидкої допомоги надавали допомогу малюкові, який отримав термічні опіки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі помер кандидат у крісло місцевої ради.

Також Знай.иа писав, що на Тернопільщині молодий хлопець покінчив життя самогубством. Мати знайшла сина повішаним в технічній споруді біля будинку і викликала швидку, але медикам залишалося лише констатувати смерть.