Мешканці Закарпаття почали готуватися до католицького Різдва, яке відбудеться 25 грудня.

До свята тут планують прикрасити 64 ялинки авторськими іграшками, розповіли у туристичній організації на Ужгородщині, повідомляє Укрінформ.

“Сьогодні прикрасили ялинку на площі Шандора Петефі в центрі Ужгорода. На одну з гілок почепили авторську іграшку ручної роботи Тетяни Маланки”, - розповів представник організації Олександр Коваль.

Ідея прикрасити десятки ялинок народилася у Закарпатській туристичній організації. Розпочалася акція 15 листопада, коли в селі Дерцен Мукачівської міської ОТГ прикрасили першу ялинку. Ужгородська - стала наступною. Третя - у Перечині.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так до 25 грудня тут хочуть прикрасити авторськими іграшками 64 ялинки.

Автори ідеї просять закарпатців долучатися та пропонувати ялинки в своїх громадах, які можна прикрасити в межах новорічної акції.