Житель Закарпаття Андрій Козир пробіжить за тиждень з Рахова до Ужгорода в рамках благодійного проекту #менінебайдуже.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповіли організатори благодійної акції на сторінці в Facebook.

Як розповіла одна з учасниць проекту Марія Радайкіна, вона з командою організувала перший на Закарпатті благодійний марафон #менінебайдуже, який триватиме 7 днів. Мета благодійної акції – зібрати гроші для ремонту інфекційного відділення Закарпатської обласної дитячої лікарні.

Андрій козир, який також взяв участь у проекті, планує за 7 днів пробігти від Рахова до Ужгорода, щодня долаючи майже марафонську відстань. Він пропонує приєднається до забігу кожного бажаючого, або допомогти матеріально.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Старт марафону пройде 16 листопада в місті Рахів о 12:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький, українець потребує термінової допомоги, щоб стати на крок ближче на шляху до одужання. Давід бореться з хворобою і за життєвими показниками потребує невідкладної операції на головному мозку.

Як повідомляв портал Знай.иа, маленькому янголятку потрібна операція на мозку, мама в розпачі.Микита бореться за життя з самого народження. За цей час хлопчик пережив операцію і курс лікування антибіотиками.

Також Знай.иа писав, що у Мелітополі БЛАГОДІЙНИЙ фонд безкоштовно роздав 60 велосипедів.