В Ужгороді щодня ліквідовують у середньому 15 стихійних сміттєзвалищ. З них вивозять біля 20 тонн сміття, за місяць це щонайменше 240 тонн усякого непотребу.

Про це повідомляє департамент міського господарства.

До сміттєвих майданчиків жителі виносять різний вид сміття: побутові відходи, будівельне сміття, старі меблі, гілки дерев. Після прибирання майданчики дуже швидко перетворюються знову на стихійні звалища. Сміття вивозять з сміттєзвалищ за кошти місцевого бюджету. Але у тариф на вивезення твердих побутових відходів не входить вивезення будівельного сміття, гілок, листя, що зараз особливо актуально.

Міська рада звернулась до ужгородців з проханням вивозити негабаритне сміття за допомогою перевізників, які мають ліцензію на вивіз та утилізацію такого мусору.

Додаткова інформація – за гарячою лінією АВЕ Ужгород +380504347700.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фото – сміттєвий майданчик на вулиці Сріблястій в Ужгороді.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у люті морози мільйони українців можуть залишитися в холодних квартирах: кому пригрозили відключенням. У такій ситуації Облгази - заручники, вони просто фізично не можуть постачати газ, якщо це забороняє закон.

Також портал Знай.uа писав, що українцям перерахують комуналку, як зміняться платіжки з абонплатою за газ. Українцям пояснили, як розраховуватимуть розмір платежів у 2021 році.

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі комунальники Буряка розгромили двір і пішли на вихідні: "Чекайте" Ремонтувати їх звичайно ж не стали, і всі вихідні вони просто були без нагляду і потрібного ремонту.