В Чехії заробітчанина із Закарпаття збила фура. Рідні просять допомоги на лікування.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила користувачка Dana Yanik.

Закарпатець Городянко Олександр проживає в селі Клемовиця Іршавського району. Він перебував на заробітках в Чехії. Коли заробітчанин повертався додому, в Празі його збила фура. Швидка допомога забрала його до лікарні в м. Прага, де він зараз і перебуває.

"Лікарня Královské Vinohrady. Він знаходиться у важкому стані. Зламані дві ноги, а також щелепа. Вже Слава Богу зроблена одна операція на одну ногу. Один день що він знаходиться в лікарні коштує 50000 крон. Його двоюрідний брат знаходиться також в Чехії в м. Брно він їздить до нього в Прагу. В Чехії його брат має хорошого друга який має всі документи на офіційне перебування.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так як у його брата немає карти там в Чехії він вирішив щоб пересилали гроші люди які знаходяться в Чехії на карту його друга. Всі хто знаходиться в Україні і не проти допомогти можуть надсилати кошти на карту Сашової дружини Городянко Ольги, - йдеться в повідомленні.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що рай для заробітчан змінює правила в'їзду: що потрібно знати українцям. У Чехії з понеділка, 9 листопада, набули чинності нові правила в'їзду в країну залежно від епідситуації з коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що українських заробітчан змусять платити податки і розкрити банківську таємницю. Заробітчан можуть змусити платити податки, перевіряючи закордонні рахунки.

Також портал Знай.uа писав, що водій на Dodge Charger в'їхав у натовп після невдалого шоу. Водій авто поїхав з місця події.