Укрзалізниця відновлює в Ужгороді та ще 3-х містах продаж квитків. На офіційному сайті Української залізниці опубліковано відповідне рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

З 9 листопада рух відновили з більшості закритих станцій. Відкрито продаж квитків із залізничних станцій, серед яких закарпатські: Берегове, Великий Березний, Перечин, Ужгород на наступні поїзди:

  • - № 3/4 Запоріжжя — Ужгород;
  • - № 17/18 Харків — Ужгород;
  • - № 29/30 Київ — Ужгород;
  • - № 45/46 Ужгород — Лисичанськ;
  • - № 81/82 Київ — Ужгород;
  • - № 107/108 Одеса — Ужгород;
  • - № 217/218 Київ — Рахів;
  • - № 601/602 Львів — Солотвино-1 (Тячів)

Раніше на станціях призупинялася посадка пасажирів через карантинні обмеження.

Нагадаємо, у зв’язку зі стрімким поширенням коронавірусної інфекції в Україні, прийнято ріщення про жорсткий карантин "вихідного дня". Про це у понеділок, 9 листопада, сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Планується, що з 00:00 суботи і до 00:00 понеділка будуть працювати лише продуктові магазини, аптеки, транспорт, автозаправні станції та ветеринарні аптеки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Таким чином планується розірвати ланцюг передачі хвороби. Соціальні контакти зменшаться лише до родинного кола, що дозволить "збити хвилю" розповсюдження. Голова МОЗ сподівається уникнути повного "локдауну" в Україні, на який пішли повторно деякі європейські країни.

Раніше портал Знай.uа писав про закрите небо: МАУ заявили про скасування рейсів у зв'язку з пандемією.

Також портал Знай.uа писав, що "червоних" ужгородців пустили в маршрутки, але є умова

Також портал Знай.uа писав, що робити, якщо на вас чхнув заражений Covid-19. Епідеміолог пояснив, як не інфікуватись в магазині чи маршрутці.