На Закарпатті шукали дитину, яка зникла з власного подвір’я. Про це повідомили у поліції області.

Як розповіли в Іршавському відділенні поліції, 7 листопада близько 18.30 до них звернулася стурбована 32-річна місцева жителька. Жінка просила допомогти їй у розшуках маленької дочки – за словами матері, її семирічна дочка гралася на подвір’ї і зникла.

Коли саме зникла дівчинка, жінка не помітила. Правоохоронці одразу кинулися на розшуки неповнолітньої.

Через півгодини поліцейські виявили розшукувану дитину. Як виявилося, вона гуляла у дворі і познайомилася із новими друзями. Нові знайомі запросили дівчинку до себе у гості, і маленька одразу погодилася.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронці знайшли дитину, її життю чи здоров’ю нічого не загрожує. Її повернули матері.

Із батьками маленької мандрівниці провели виховну бесіду щодо належного нагляду за дітьми та необхідності тримати під контролем місце їхнього перебування.

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули.

Також, "Знай.uа" писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині.