Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост проінформував, що зранку 06.11.2020 на г. Піп Іван Чорногірський було ясно.

Вітер південно-західній 4-5 м/с. А температура повітря -4°С.

Ще 05.11.2020 станом на 07:30 на г. Піп Іван Чорногірський було хмарно. Температура повітря була +1°С.

Карпати, фото з фейсбук
Карпати, фото з фейсбук

Карпати, фото з фейсбук
Карпати, фото з фейсбук

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Піп Іван Чорногірський (2028 м) – третя за висотою вершина Українських Карпат, одна з основних вершин Чорногірського хребта, красива масивна гора пірамідальної форми. Є однією з найпопулярніших вершин в Українських Карпатах.

Гора розташована на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей. Саме з цієї вершини розпочинається найвищий гірський масив Українських Карпат – Чорногірський хребет (Чорногора), на якому зібралися всі українські двотисячники, а саме – Говерла, Бребенескул, Ребра, Петрос, Піп Іван та Гутин Томнатик.

Піп Іван Чорногірський – це доволі знаний природний об'єкт, який щороку підкорює велика кількість мандрівників та місце, де влаштовують екзотичні церемонії та фотосесії.

Дослідники схильні вважати, що у давнину саме на цьому місці відбувалися купальські гуляння та розводилося величезне багаття, яке у народі здобуло назву – Живий Вогонь.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що українцям показали осінню Говерлу, що іскриться снігом - дух захоплює.

Також портал Знай.uа писав, що до зими, як до Києва на четвереньках - синоптики "підігріли" українців теплим прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що зима здивує українців аномалією-такого ще не було.