Проєкт "Закарпаття з висоти" знайомить нас із географією області.

Цей проєкт робить цікаві відеоматеріали про Закарпатську область. Творці проекту, що знімають населені пункти Закарпаття з висоти пташиного польоту, опублікували нове відео "Підплеша. Проліт над селом." Зняте відео 28 листопада 2020р. Без натяку на художність, чи якусь інформативність і те, щоб "розкрити тему" населеного пункту. Це просто проліт над центральною дорогою села.

Підплеша — це село в Закарпатській області України, в Тячівському районі.

Перша згадка про село була у 1828 році як Pudplessa. Також село згадується: 1838, 1851, 1892 - Pudplesa, 1913 - Pelesalja, 1925 - Podplesa, Podplesi, 1983 - Пoдплеша, Підплеша.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Закарпаття – неповторне по своїй красі місце України. Воно багате унікальними природними ресурсами. Самобутня архітектура, чудова природа, і чиста екологія приваблюють сюди безліч туристів.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що франківчанам показали рідне місто з висоти, дух захоплює: "Куди тому Парижу" Франківчанам показали парк і міське озеро з висоти пташиного польоту.

Також портал Знай.uа писав, що на Франківщині ведмідь влаштував шлюбні ігри на камеру: "Яка сплячка з такими дівчатами?" У Центрі реабілітації диких тварин Галицького національного парку показали, як розважається ведмідь на прізвисько Мир.

Також портал Знай.uа писав, що в анексованому Криму зникнуть усі озера: екологи б'ють на сполох - часу обмаль, а окупантам начхати.