Українська співачка Руслана, яка стала ініціатором нового проекту "Карпатський феномен", створеного для захисту унікальних лісів в цій місцевості, викладає на своїй сторінці в Instagram знімки, зроблені під час експедиції в Карпати і закликає задуматися про збереження природи.

Співачка зазначала, що створення проекту має об'єднати гори в єдиний екокоридор заради збереження унікальних лісів у цій місцевості.

Руслана на своїй сторінці в Instagram розмістила нове фото в традиційному народному образі.

"Карпатський феномен - це не тільки унікальна природа гір, а й культура і традиції людей, що живуть в цих горах.

Вражає синкретична християнська духовність гуцулів, яка є своєрідним сплавом язичницьких вірувань і християнства і становить основу всього етнопобуту гуцулів. Все це вимагає ґрунтовного феноменологічного дослідження і по праву може претендувати на заповідний статус світової нематеріальної спадщини ЮНЕСКО", - підписала фотографію Руслана.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Руслана вирушила в Карпати, щоб популяризувати їх на всю Європу і світ. Руслана знаходиться в Карпатах, щоб дослідити стародавні рецепти зцілення і довголіття. Співачка говорила, що з Карпат потрібно зробити "світову перлину".

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Ані Лорак "блиснула" розкішними сідницями у відвертому боді, більше не скромниця

Також портал Знай.ua писав, що заміжня Полякова Покотила в рай з Кіркоровим: "Мама, де я?"

Також портал Знай.ua писав, що Повалій показала, скільки випиває, поки пише пісні: "Бомбічний!"