Богдан Андріїв прокоментував ситуацію з поширенням коронавірусу в Ужгороді.

Вчора міський голова Ужгорода прокоментував ситуацію щодо поширення коронавірусу в обласному центрі Закарпаття.

Переглянути можна за посиланням:

"Протягом кількох останніх днів я отримав велику кількість звернень від ужгородців стосовно питань як їм дальше жити в місті – чи запасатися харчами, чи водити дітей в садочки і школи, як їм пересуватися в громадському транспорті? Я повністю розділяю їхні турботи.

І я в суботу зініціював проведення позачергової сесії ужгородської міської ради, яку ми провели другого листопада. І хочу подякувати депутатському корпусу, який мене і всіх ужгородців в цьому питанні повністю підтримав. Я звернувся до міністра охорони здоров’я, до керівника Закарпатської обласної державної адміністрації з питанням, щоби пом’якшити карантинні обмеження, які передбачаються у червоній зоні", - говорить Богдан Андріїв.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові в розпал епідемії накрили стихійний ринок: "Який там коронавірус" Невідомі особи спокійнісінько продають тут овочі, фрукти та зелень.

Також портал Знай.uа писав, що Повєткін зліг з коронавірусом, бій з Вайтом перенесено: "Бережіть себе" Бій-реванш з британцем довелося перенести.

Також портал Знай.uа писав, що Степанов жорстко пройшовся по противниках масок: "Хочете, щоб вас сортували?" На сьогодні в Україні лікарняні ліжка для пацієнтів з коронавірусом заповнені майже на 70%.