Мер Ужгороду Богдан Андріїв виступає проти посилення карантину в місті. Він просить МОЗ послабити карантин.

Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів. На сайті міськради опубліковано його звернення до міністра охорони здоров'я України та голови ОДА.

За його словами, йому пообіцяли, що буде позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб внести зміни.

«Є обласні центри, які є в «червоній» зоні, але там навчання не припинили, громадський транспорт не припинили, заклади громадського харчування та магазини обмежили верхньою межею робочого часу – 20:00 чи 21:00. Такі у мене прохання, з якими я звернувся до міністра», – зазначив Богдан Андріїв.

Нагадаємо, відсьогодні в Україні набули чинності нові зони карантину. У «червоній» зоні знаходяться 11 обласних центрів: Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Харків, Хмельницький, Чернівці, Чернігів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В «Укрзалізниці» попередили, що з 2 листопада призупиняють продаж квитків із низки станцій, зокрема в Ужгороді.

Нагадаємо, в Україні за добу підтвердили 6 754 нових випадків коронавірусу. З початку пандемії в країні захворіли вже 402 194 особи.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у монастир під Києвом прорвався коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що міністр Степанов розповів, коли чекати тотального карантину: врятувати всіх вже не зможуть.

Також портал Знай.uа писав, що президент заговорив про закриття країни на багаторічний карантин: "Це божевілля”