У Мукачеві на Закарпатті під час чергування на територіальній виборчій комісії поліцейський місцевого відділу поліції вистрілив у себе.

Чоловіка прооперували в лікарні, загрози життю немає, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатській області.

"У Мукачеві під час добового чергування поліцейський місцевого відділу поліції завдав собі вогнепального поранення", - йдеться в повідомленні.

Інцидент стався 1 листопада близько п'ятої ранку під час добового чергування на ТВК в Мукачево. Вогнепальне поранення отримав 29-річний працівник Мукачівського відділу поліції.

"Пораненого госпіталізовано до медичних закладів, його прооперували, життю міліціонера поки загроз немає", - додають в поліції.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За даним фактом в поліції порушили службову перевірку, під час якої будуть встановлені всі причини і обставини події.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що поліція спіймала серійного "маніяка" з доказами в руках: "Продавав їх за доступною ціною..." У Львові поліція спіймала серійного маніяка.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві молода дівчина намагалася зістрибнути з 25-го поверху, врятували за мить до. Патрульні врятували 20-річну дівчину, яка хотіла накласти на себе руки. Дівчина не йшла на контакт з поліцейськими.

Також портал Знай.uа писав, що копи спіймали "мінера" моста Патона, який змусив киян маринуватися в пробках - "Лика не в'яже" 1 листопада в поліцію Києва надійшли три повідомлення про мінування декількох об'єктів на території Печерського району, в тому числі моста Патона.