Рідні чоловіка розшукують зниклого на Закарпатті Деліта Василя Даниловича. Зі слів родини, жителя Хмельницького останній раз бачили на Мукачівщині у селі Карпати.

Деліта Василь Данилович
Деліта Василь Данилович

У соцмережі поширюють інформацію про зниклого чоловіка.

25.10.2020 у неділю у селі Карпати у районі однойменного санаторію безвісті зник Деліта Василь Данилович 1946 р.н., мешканець м.Хмельницького.

Закарпатець приблизно зросту 167 см.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Був одягнений:

  • у шкіряну коричневу куртку,
  • чорний кашкет,
  • чорні брюки.

"Прохання очевидців місця перебуваня (чоловіка) повідомити інформацію за тел 0973812483 (Олександр) або повідомити у поліцію за номером 102", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що поліція спіймала серійного "маніяка" з доказами в руках: "Продавав їх за доступною ціною..." У Львові поліція спіймала серійного маніяка.

Також портал Знай.uа писав, що копи спіймали "мінера" моста Патона, який змусив киян маринуватися в пробках - "Лика не в'яже" 1 листопада в поліцію Києва надійшли три повідомлення про мінування декількох об'єктів на території Печерського району, в тому числі моста Патона.

Також портал Знай.uа писав, що медичний канабіс в Україні вирощуватимуть під охороною поліції — у ЗМІ з'явилися перші деталі. У ЗМІ вже з'явилися перші деталі законів щодо медичного канабісу: схоже, що всенародне опитування, ініційоване президентом України Володимиром Зеленським, дає перші наслідки.