В Ужгороді місцеві вибори розпочалися з порушень - так у неділю зранку, 25 жовтня, на "студентській" дільниці №210715, що розташована в гуртожитку №4, деякі члени комісії не дотримуються маскового режиму.

Про це повідомляє кореспондентка Ужгородського прес-клубу та публікує кадри порушень.

На фото видно, що деякі члени комісії та особи, що проводять опитування на цій дільниці, працюють з неправильно одягненими масками, або й взагалі без них.

В Ужгороді порушують масковий режим, фото: Ужгородський прес-клуб

В Ужгороді порушують масковий режим, фото: Ужгородський прес-клуб

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, у Києві стартували місцеві вибори, де українці мають право обрати нового міського голову, членів міської та обласної рад, а також голів територіальних громад.

Читайте Знай в Google News!

Голосування стартувало в неділю, 25 жовтня, о 08:00 і триватиме до 20:00 без перерви. На даний момент всі виборчі дільниці почали приймати городян, місцями вже зібралися черги.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Святошинському районі викрили масштабну схему фальсифікації виборів.

Також Знай.иа писав, що Дубинський і Притула зчепилися в прямому ефірі, Мосейчук не зупинила.