Скумбрія в маринаді. Така ніжна і пряна рибна закуска буде доречною і на щоденному столі, і на святковому. Результат завжди радує всю сім'ю, її хочеться їсти ще і ще.

Скумбрія одна з найпопулярніших риб в нашій країні і багатьом подобається її готувати. Таку рибку можна подавати до столу, прикрасивши кільцями свіжої цибулі, подрібненим зеленою цибулею, оливками, маслинами, кружечками лимона.

Інгредієнти

  1. Скумбрія - 2 шт.
  2. Цибулина - 1 шт.
  3. 300 мл. Вода
  4. Гвоздика - 5 шт.
  5. 1/3 ч. л. Перець чорний горошок
  6. 1/2 ч. л. Перець мелений запашний
  7. 1/3 ч. л. Коріандр горошок
  8. 2 ч. л. Сіль
  9. 1/2 ч. л. Цукор
  10. 2 ст. л. Рослинна олія
  11. 2,5 ст. л. Яблучний оцет

Як приготувати

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
  1. Приготуємо маринад. У каструльку наливаємо 300 мл води, доводимо до кипіння і додаємо сіль, сіль, перець горошком, запашний мелений перець, коріандр, гвоздику, рослинного масла. Кип'ятимо приблизно 1 хвилину, коли трошки охолоне додаємо яблучний оцет перемішуємо і залишаємо маринад остигати.
  2. Цибулину очистимо і наріжемо півкільцями. Укладаємо рибу в підходящу ємність, укладаємо нарізану цибулю, заливаємо остигнула маринадом і ставимо в холодильник маринуватися на 24 години. Подробиці і деталі приготування ви можете подивитися в моєму коротенькому відео нижче.
  3. Приємного апетиту!

Раніше портал Знай.ua писав про те, що необхідно для смачного борщу взимку: простий рецепт заправки з капустою.

Як писав портал Знай.ua, соковита відбивна зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш.

Також портал Знай.ua писав, що взимку себе подякуйте: смачний рецепт заправки для солянок і розсольників.