У Мукачеві школяр на уроці фізкультури травмував кінцівки й переламав хребта.

У Мукачеві школяр на уроці фізкультури травмував кінцівки й переламав хребта.

У Мукачеві школяр на уроці фізкультури травмував кінцівки й переламав хребта. #Свідок #НТН #новини

Geplaatst door Свідок op Maandag 12 oktober 2020

Це сталося в ліцеї Мукачево. Про інцидент з п'ятикласником місцеві почали писати в соцмережах. Жителі звинувачували вчителя, бо він не надав дитині першої медичної допомоги.

Чоловік відправив хлопчика з травмами до шкільного медичного пункту. Учня одразу відвезли до лікарні і прооперували. Зараз він у лікарні та потребує тривалої реабілітації.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Лише після розголосу на трагедію звернули увагу в Управлінні освіти, молоді та спорту. Там переконують, що то був нещасний випадок. Школяр нібито проігнорував вказівки вчителя і це призвело до лиха.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Дніпрі однорічний малюк втратив свідомість і перестав дихати, перехожі кинулися на допомогу: "Відкачали мою крихітку" Молода мама гуляла з дитиною на вулиці розповіла про те, що в парку її однорічний малюк впав і вдарився головою. Хлопчик втратив свідомість і перестав дихати.

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині мати жорстоко побила 4-річну дівчинку - лікарі борються за життя дитини. З одного з сіл Хмельницького району в реанімацію доставили дівчинку без свідомості з великою кількістю тілесних ушкоджень.

Також портал Знай.uа писав, що моторошна ДТП на Київщині залишила сиротами двох янголят: "Маму не врятували" У неділю ввечері, 11 жовтня, в Макарівському районі (Київська область) на 27 кілометрі трасі Київ-Чоп сталася моторошна дорожньо-транспортна пригода.