На 31-му році життя через закупорку артерій Віталій Матьовка залишився без ноги, згодом знову тромб і медики були змушені ампутувати і другу ногу. Потім почались і іньші проблеми зі здоров’ям. Про сильного духом чоловіка йдеться у сюжеті телеканалу Перший кабельний:

З часу ампутації ніг, пройшло вже 9 років. Однак Віталій не опустив руки та не сидів на місці, чоловік влаштувався на ринок та спробував себе у водінні таксі. Віталій майстер на всі руки, сам вимурував собі камін та вишиває ікони бісером. Віталія покинула дружина, однак це не змусило його опустити руки, чи заглянути до чарки.

Однак з автівкою Віталія виникли проблеми і чоловік залишився без машини. Проте, небайдужі громадяни взяли його на будову.
17 вересня у своєму профілі у Facebook чоловік попрохав допомоги у зборі коштів на автівку.

"Що робити, змушений і так працювати щоб знайти кошти на машину. Без неї дуже тяжко до роботи доїздити, буду вдячний хто хоч якось допоможе, моя карта приват 5168742220976298.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Якщо хто подивиться відео та скине хоч одну гривню я зможу взяти собі для роботи авто. Я дуже дякую Стасу, Тіграну і Міші які мене взяли на роботу, не дивлячись що я без ніг та продовжують надалі допомагати.

Зараз займаються питанням щоб я міг мати власне авто. Стас помагає по всім юридичних питаннях, мені не потрібно їздити нікуди. Я буду молитись за всіх хто мені допомагає. Дякую ще раз.

Хай береже Господь всіх небайдужих", – написав Віталій.

ПРОШУ РЕПОСТЩо робити,мушу і так працювати щоб знайти кошти на машину,без неї дуже тяжко до роботи доїздити ,буду вдячний хто хоч якось допоможе,моя карта приват 5168742220976298.якщо хто подивився то відео скине хоч одну гривню я зможу взяти собі для роботи авто.Я дякую дуже Стасу,Тіграну,і Міші ,які мене перші взяли на роботу,не дивлячись що я без ніг,і продовжують надалі допомагати,зараз займаются щоб я як швидше міг мати авто,Стас помагає по всіх юридичних питаннях,що мені не треба їздити нікуди наймати авто,щоб взяти машину,я буду молитись за всіх хто мені допомагає.Дякую ще раз.Хай береже Господь всіх небайдужих

Geplaatst door Віталій Матьовка op Donderdag 17 september 2020

Нещодавно у своєму профілі у Facebook Віталій Матьовка написав, що збір коштів на автомобіль закінчується оскільки необхідну суму назбирали.

"Ура, я знову на колесах. СТОП ЗБІР Дякуючи Богу та всім небайдужим друзям, а особливо Тіграну, Стасу, Міші і Олені Ціва. Аж не вірится що змогли зібрати майже 100000 гривень і я тепер не тільки на ногах, але зможу самостійно знову їздити на роботу та зарабляти на житя. Дякуючи всім я зможу оплатити машину повністю. Хай береже вас усіх Господь", - подякував Віталій.

Нагадаємо, порятунок потопаючого: герой на візку кинувся з пірсу заради шляхетної справи

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові маршрутник викинув за борт чоловіка з інвалідністю, не довізши до кладовища

Також портал Знай.uа писав, що у Хмельницькому лікарі тягають кисневі балони на плечах - кадри з "коронавірусної" лікарні приголомшили мережу