На Закарпатті поїзд відрізав ногу жителю Сумщини. За інформацією «Новин Закарпаття», на станції Воловець пасажир поїзда Лисичанськ – Ужгород вийшов з вагону, щоб купити воду. Коли повернувся то побачив, що поїзд почав рух. Чоловік намагався на ходу застрибнути в поїзд та спотикнувся. Внаслідок чого він потрапив під вагон та йому відрізало ногу.

Наразі потерпілий знаходиться на лікуванні в місцевій лікарні.

Нагадаємо, що на Закарпатті під потягом загинула молода жінка. Випадок стався 5 жовтня близько 19:17 години неподалік Мукачева у бік села Кольчино.

Як зазначили у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, на місце виїжджала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що молода жінка, років 25-30, перебувала на колії, у той час, в її бік рухався потяг сполученням "Мукачево-Лавочне".

Машиніст застосував екстрене гальмування, але потяг таки наїхав на жінку. Жінка, яка між коліями по ходу руху електрички знаходилась в положенні на колінах, від отриманих травм загинула на місці.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Києві дитина кинулася під потяг, все закінчилося фатально: "Не бачу сенсу жити" Моторошна НП сталася на відрізку між вулицями Уманська та Борщагівська.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що маленька принцеса залишилася без ніг після страшної аварії, батьки благають на всю Україну: "Врятуйте Софійку" Дівчинці потрібна психологічна допомога і протези.

Також портал Знай.uа писав, що у ведучої популярної програми вкрали взуття на Мадагаскарі: "Ходять обдерті та босі" Під час відрядження з проєктом Нового каналу "У кого більше?" африканці зазіхнули на кеди телеведучої Олі Манько.