Вже вкотре в першу неділю жовтня Іршава святкує День міста. Цього року місто відзначало своє 679-річчя. Спортивні заходи, смачна їжа, купа атракціонів та запальний концерт - все це чекало на містян. Про це розповіли в пресслужбі Іршавської міської ради.

В рамках святкування Дня міста в Іршаві пройшло безліч спортивно-розважальних заходів на різних майданчиках міста. З самого ранку з центральної площі стартував міні-марафон «Іrshavarun», проходили турніри з волейболу та настільного тенісу. З нагоди святкування Дня міста проходив відкритий дитячий обласний турнір з боксу та шашковий турнір.

Увечері на площі розпочалася розважальна програма. Порадували іршавчан своєю майстерністю гості з м. Мукачево - військовий духовий оркестр 128 гірсько-піхотної бригади, керівник Любомир Лобойко.

Чудово себе показали вихованці Іршавської школи мистецтв та Іршавського міського центру позашкільної освіти.

Крім того, на святкуванні відбулась геть неординарна подія: прямо на сцені один з іршавчан зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині. А оскільки вона відповіла йому "Так", святкування Дня Іршави набуло ще й романтичних нот.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Через карантинні умови святкування відбулось у дещо іншому форматі, ніж зазвичай: без великої сцени, заповненої вщент головної площі, масових дитячих флешмобів та багатьох відомих зірок. Проте обмежені умови дали можливість представити більше своїх, іршавських талантів.

Нагадаємо, що чернівчани з'їхали з котушок на День міста - без масок, дистанції та совісті

Як повідомляв портал Знай.uа, у МОЗ заговорили про оголошення другого локдауну в Україні: "Ми діємо"

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус змінив меню в київських школах - як тепер годують дітей