Мукачівця, який почав стріляти у громадському місці та поранив ужгородця, поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На фоні конфлікту, що виник через ревнощі, потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді кульового поранення. У справі розпочато досудове розслідування.

Поліцейські Ужгорода розпочали слідство за фактом хуліганських дій, вчинених мукачівцем поблизу одного з розважальних закладів обласного центру Закарпаття. Повідомлення про інцидент надійшло до поліції близько 1:10 ночі сьогодні, 5 жовтня.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що між двома компаніями, які відпочивали у розважальному закладі на вулиці Швабській, на фоні ревнощів виник конфлікт.

З’ясовувати, хто має рацію, чоловіки пішли на вулицю, де між ними трапилася бійка, а після – 21-річний мукачівець ще й почав стріляти у свого опонента. У результаті – 29-річного ужгородця з кульовим пораненням госпіталізували до лікарні, а мукачівця та інших учасників бійки доставили до відділку поліції.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень
Показати ще

За фактом хуліганських дій із застосуванням зброї, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Стрілка наразі затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Діям усіх учасників конфлікту буде надано правову оцінку.

Нагадаємо, що київський "бобрик бізнесу" обламав зубки об пильні очі копів: 65 крадених мобіл та бомж на охороні.

Як повідомляв портал Знай.uа, київські патрульні вразили нахабством: витягли з машини і залили балончиком очі.

Також портал Знай.uа писав, що дві вчительки влаштували махач на очах у дітей, не поділили територію: українці лютують.