Закарпатець зняв величезну змію у лісі на Свалявщині. Проте на території Закарпаття зустрічається лише кілька їх видів. І майже всі вони – неотруйні. Вірогідніше за все йдеться про неотруйну змію полоза.

Як розповів Mukachevo.net автор відео Володимир Пітра, таку змію він зняв у лісі біля села Росош, що на Свалявщині. Коли закарпатець її побачив вона вже була мертва.

Додамо, що саме зараз люди активно ходять у ліс по гриби. Сезон "тихого полювання" на Закарпатті набирає обертів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Будьте уважні в місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи до лісу краще надягати високе, щільне взуття, яке змія не прокусить.

У плазунів поганий зір і слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. Якщо випадково побачили плазуна поруч з собою - не панікуйте, не наближайтеся і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що журналіст посивів після "знайомства" з коброю на зміїній фермі. Ведучий реаліті "У кого більше?", розповів про роботу на зміїній фермі, телеведучому Валентину Чернявському пощастило побувати на одному з райських островів світу - Шрі-Ланці.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові біля дитячого майданчика помітили змію, "припечатану" до асфальту. Плазун був розчавлений по асфальту.

Також портал Знай.uа писав, що під Дніпром житловий будинок окупувала гадюка - оселилася в шафі. Співробітникам ДСНС вдалося зловити плазуна на території приватного домоволодіння в Інгулецькому районі Кривого Рогу.