Ведмедів Синевира готують до зими, лікують та підгодовують перед настанням холоду.

Прицільне влучання, 5 хвилин очікування і бурого велетня можна готувати до операції без ризику для тварини.

Перший пацієнт Балу, який нещодавно потрапив до центру реабілітації бурих ведмедів, хоч і здоровий на вигляд, але має проблеми з зубами. Це поширена проблема, бо відвідувачи часто підгодовують тварин солодощами, не підозрюючи, що зуби ведмедя руйнуються так само, як і людьскі. Якщо не лікувати вчасно, тварина страждатиме.

Ведмедів оглядають раз на півроку, проводять чіпізацію та вакцинацію. Операція триває недовго, оскільки тримати тварин під наркозом доволі ризиковано. За анестезію відповідає запрошений з Франківська ветлікар.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові екстремал катає лева на автівці замість собаки: "Він не кусається" Днями багато харківських пабліків виставили відео, як чоловік вигулює лева. Звір налаштований дуже благодушно і спокійно дозволяє тріпати себе по холці.

Також портал Знай.uа писав про щура-героя: хвостатий сапер отримав медаль за відвагу. Британська благодійна організація PDSA присудила тварині нагороду. Магава - гігантський африканський сумчастий щур, що понад 7 років допомагає саперам знаходити і знешкоджувати міни.

Також портал Знай.uа писав, що у Чорнобильській зоні вдалось побачити дикого звіра: не підпускає до себе близько. У Чорнобильській зоні вдалося зняти на фото хижака, який дуже рідко підпускає до себе близько. Камера відобразила вовка біля озера Глибоке.