У Києві ввечері 28 вересня зупинили потяги підземки. Чоловік потрапив під потяг, інцидент трапився між станціями метрополітену "Видубичі" та "Славутич". Відразу між станціями було знято напругу та припинено рух. Чоловік помер на місці події.

Зачепером, який увечері понеділка, 28 вересня, потрапив під поїзд метро у Києві та загинув, виявився 29-річний мешканець міста Ужгород. Чоловік на одній із станцій заліз на дах потяга, а коли той рушив, зачепер впав та від численних травм помер на місці.

Про це сьогодні, 29 вересня, повідомляє поліція Києва.

"Під час огляду місця події ми знайшли рюкзак з особистими речами та документами загиблого. Це - 29-річний мешканець міста Ужгород", - розповіли правоохоронці.

Матеріали події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – самогубство. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлять обставини і причини цієї події. Окрім того, будуть перевірені усі версії щодо смерті чоловіка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що рідні загиблого в авіакатастрофі під Харковом військового зворушили українців спогадами: "Олежка підкорив небо і залишився там"

Також портал Знай.uа писав, що Харків прощається із загиблим у катастрофі курсантом: море сліз і військові залпи, ридають навіть генерали

Також портал Знай.uа писав, що дніпрянка з великим серцем доглядає за могилами, на які начхали навіть родичі: "А хто, як не я?"