В Ужгороді орудує банда колекторів. Черговою жертвою колекторів, що вибивають неіснуючі борги, стала родина Беати Хоминець з Ужгорода. До редакції М-студіо вона звернулася, бо її родину тероризують колектори і вимагають погасити неіснуючий борг.

Жінка каже, батько брав колись кредит, але його у березні цього року погасили – і довідка є, але, очевидно, дані використали для неправомірних дій.

"Ми сказали, пришліть нам документ, що ми брали кредит. Вони сказали, що нічого не будуть висилати, щоб ми йшли в архів.

Підняли документи, ніякого договору не було. І вони почали нас тероризувати з погрозою, що уплатіть нам борг, давайте нам квитанції. Якщо ні, то ми будемо забирати майно", - розповідає Беата Хоминець.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Батько жінки раніше дійсно брав іпотечний кредит в банку під заставу квартири, та виплатив його повністю. Є всі довідки про сплату кредиту, тоді коли у представників колекторської фірми – жодного підтвердження факту боргу.

Сім’я не збирається платити і написали заяву до поліції та СБУ. Далі справа за фахівцями.

Раніше портал Знай.uа писав про слова-табу: експерт розповів, чого не можна говорити незнайомцям по телефону.

Також портал Знай.uа писав, що гроші "розчинилися в повітрі" і Приват відмовляється, відповідь Банку вражає: "Успішно відправлені"

Також портал Знай.uа писав, залишитися без грошей на карантині - українців застерегли від заощаджень у доларі та гривні.