По Закарпатській області буде мінлива хмарність, без істотних опадів. Вранці в горах місцями слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 22-27°, в горах подекуди 16-19° тепла.

По м. Ужгород: очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 24-26° тепла.

Нагадаємо, день осіннього рівнодення в 2020 році випав на 22 вересня.

У давнину вважалося, що саме в цей день перешкода між фізичним світом і світом духів відкривається і Всесвіт допомагає у реалізації бажань.

Рівнодення володіє особливими енергетичними властивостями і навіть прирівнюється до молодого місяця. Саме зараз варто братися за реалізацію нових ідей і не боятися перед труднощами і перешкодами.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Треба підвести підсумки, подумати про досягнуті цілі, а також пробачити себе за всі помилки і подякувати Всесвіт за те, що маєш і попросити удачі на майбутнє.

В день осіннього рівнодення прийнято робити в будинку генеральне прибирання, спалювати сміття і позбуватися від непотрібних речей. Прийнято вважати, що яка погода буде в цей день, такою буде і вся осінь.

Раніше портал Знай.uа писав про погоду на 22 вересня для всієї України: лагідний антициклон поверне бабине літо.

Також портал Знай.uа писав "Буде складно дихати": у Києві готуються до смогу і смороду через пожежі на торфовищах.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на тиждень витре дощем літню пилюку: багато сонця і тепла, але холодні ночі.