На Закарпатті рятувальники знайшли в горах мертвого туриста, який напередодні заявив про погане самопочуття. Про подробиці події розповідає прес-служба ДСНС у Закарпатській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 17 вересня, в районі міста Кліфа Рахівського району. О 18:48 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик від туриста про те, що у нього погіршилося самопочуття під час проходження туристичного маршруту у зазначеній місцевості.

лікарня / скріншот з відео

За викликом негайно відправили групу рятувальників. О 20: 0 туриста вже виявили мертвим. Медичну допомогу йому не надавали. Загиблим виявився житель міста Збараж Тернопільської області.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тіло туриста було транспортовано до Рахівського моргу о 01:10 у супроводі поліції. Для надання допомоги у транспортуванні було залучено особовий склад ДПРВ міста Рахів (4 чоловіка особового складу та 2 одиниці техніки).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ужгороді шукають рідних чоловіка, якому стало зле на вулиці.

Як повідомляв портал Знай.иа, жителі Мукачева бояться спати, будинок може впасти в будь-який момент.

Також Знай.иа писав, що у Хусті в ніч на 12 вересня неповнолітні вбили 28-річного місцевого.